UITNODIGING


Geachte heer/mevrouw,

Op vrijdag 28 november 2014 vindt de 2e editie van de ‘Bachi Amaa House Party’ plaats en alweer het 6e spetterende Benefietfeest dat de Stichting Bachi Amaa organiseert.

Het wordt een avond met een zeer gemêleerd publiek. Van “het zakelijke leven” tot “de creatieve geesten” onder ons. De avond zal in het teken staan van ‘verrassingen’. De op het eerste oog meest simpele activiteiten of ogenschijnlijk vluchtige momenten, zullen u alsnog versteld doen staan.

Een kleine vooruitblik:
“Undercurrent aan het IJ”; dezelfde geweldige locatie als vorig jaar, maar nu met lounge banken, heerlijke hapjes, statafels, dynamiek, en niemand minder dan Wicked Jazz Sounds om samen het dak eraf te dansen! Met daarbij in gedachten hiermee een steentje bij te dragen aan de toekomst van “onze Bachi Amaa kinderen” in Nepal. Ons Credo: “Your Best Investment is in a Childs Future” Deze Festiviteit is ook zeer geschikt als kerstdiner voor u, uw collega’s en uw gewaardeerde staf. Bekijk de tickets voor de prijsmogelijkheden.

Locatie: Undercurrent, Papaverweg t/o 54, Amsterdam
(op de kop van het Johan van Hasseltkanaal)

Ontvangst met champagne: 19:30-20:00
Prijs: € 95,- (incl. onbeperkt hapjes, drank en muziek!)

Stichting Bachi Amaa steunt inmiddels alweer 6 jaar 15 ontheemde kinderen in hun kindertehuis, en 30 kinderen via een schoolfonds, in het Himalaya land Nepal. De kinderen in het kindertehuis krijgen behalve onderdak en goed onderwijs, een warm thuis en er worden zo voorzien in de meest noodzakelijke eerste levensbehoeften. De kinderen van het schoolfonds kunnen in hun eigen gemeenschap blijven en worden tegemoet gekomen in hun schoolkosten. Een deel van de kinderen is gehandicapt en een deel heeft lepra. Door middel van onze steun aan dit schoolfonds krijgen deze kansarme kinderen de kans om naar school te gaan en zo te werken aan hun eigen toekomst!

Het geld voor het aardbevingsbestendige huis is binnen. Dit jaar vragen we financiële steun voor de inboedel van dit nieuw te bouwen kindertehuis in Nepal. De zonnepanelen, de bedden, de buffel en de geit zijn nodig om het huis af te maken.

Wij zien zeer naar uw komst op 28 november uit en hopen in grote aantallen u en uw vrienden en/of collega’s te mogen verwelkomen!


Met hartelijke groet,
De Organisatie Bachi Amaa House Party


Download uitnodiging


   

   

   

 

 


 

 SPONSOREN